Теплоізоляція лоджій

теплоізоляція лоджій

Теплоізоляція лоджії — це завдання, яке ми знаємо як вирішити з дуже високою ефективністю і в стислі терміни. Наша компанія спеціалізується на утепленні методом напилення пінополіуретану (ППУ). Сучасний метод тепловізійного контролю дозволяє заявити нам, що утеплення лоджії напилюваним ППУ — самий, без перебільшення, кращий метод утеплення.

Теплоізоляція лоджій пінополіуретаном

Нижче представлені деякі фото і термограмми, на яких видно як працює наша теплоізоляція. На поверхні піни температура практично скрізь однакова і немає містків холоду

Жоден з існуючих утеплювачів не дасть таких результатів!

Мало того, товщина пінополіуретану всього 40-50мм, а значить більше місця залишиться для корисної площі, що немало важливо на лоджіях або балконах.

Утеплення балконів

ППУ — це тепло-, паро-, гідро-та шумоізоляція в одній особі. Після напилення пінополіуретану не потрібно робити ніяких пароізоляційних плівок.

У ППУ не міститься фенол і стирол, які визнані небезпечними для людини. Після затвердіння, а це 20 сек., Пінополіуретан нічого вже не виділяє і є біологічно нейтральним матеріалом. Відразу після утеплення лоджії пінополіуретаном можна приступати до подальших дій по обробці лоджії.

Зателефонуйте нам, і наші технологи розкажуть про технології напилення ППУ і дадуть відповідь на будь-які питання.

 

Ми працюємо по всій території України!
Звертайтеся — ми завжди раді своїм клієнтам!

Адреса: м. Чернівці, вул. Головна, 237
Коровія   вул. Головна  78В

Тел./факс    (03722) 40202;   

Тел./моб.      050 5887281;   0683478978    050 5776964

http://ppu-kotor.com.ua ;

ppu-kotor@ukr.net